Spermadetektor, avagy turkáljon párja bugyijában!

Spermadetektor, avagy turkáljon párja bugyijában!
Valójában olyan meghökkentő termékek után kutattunk a világhálón, mint az izlandi vulkán hamuja, miközben rábukkantunk arra a gyöngyszemre, amely minden féltékeny és gyanakvó férj vagy feleség álmai netovábbja.

Elsőre valamiféle tréfának gondoltuk a világhálón talált felhívást, amelyben „Sperma detektor, kémiai hűtlenség teszt” hangzatos mondattal csalogatták a látogatókat. Majd a linkre kattintva bizony leesett az állunk, de gyanítom az összes észak-amerikai tengerészeti meg minden egyéb helyszínelői gárda is elszégyellné magát látva a potom 8600 forintos csomagocskát. Maga a spermadetektor egy kémiai gyors teszt, amellyel kimutatható a nukleonprotein, magyarán 72 órával az aktus után is 100%-osan kimutatható az emberi sperma jelenléte.

Ehhez nem kell mást tennünk, mint lenyúlni a kedvesünk bugyikáját, esetleg használt tisztasági betétjét és már kezdődhet is a rögtönzött kémiaóra. Néhány csepp az egyes fiolából, itatás vattakoronggal, majd újabb csöpögtetés a kettes számú folyadékkal, és ha lilára vált a vattapárna, akkor kezdhetjük tépni a hajunkat. Vagyis nem kell tépnünk a hajunkat, hiszen a termék árusítója erre is felkészült tanáccsal szolgál: A legfontosabb: A kapott, pozitív eredmény józan és higgadt, nyugodt ésszel történő feldolgozása. Hát, köszönjük szépen, mindenesetre kíváncsi lennék arra az agyament férfiállatra, aki miután eljut odáig, hogy a párja bugyiján játszik bűnügyi helyszínelőset ne tekerné ki a kedvese nyakát.

A féltékenységben szenvedő, s már-már a spermadetektort tapsikolva fogadó uraknak azért elárulnánk, hogy ez bizony egy kétélű fegyver, hiszen nem csak a hölgyeket buktathatjuk le ilyen módon, hanem a kedvesünk is öt perc teszteléssel hurkot fonhat a nyakunk köré, hiszen a mi alsógatyánkon is maradhatnak kompromittáló foltocskák.

És még egy kis jó tanács az eladók által: A teszt megfelelő használatához elengedhetetlen a jó időzítés. Amennyiben egy nő férfipartnerén akarja a tesztet alkalmazni, figyelembe kell vennie bizonyos tényezőket, mint pl. a maszturbálás, egyéni szokások, higiénia stb. A teszt használata nagyon egyszerű, csak el kell találni az elvégzéséhez szükséges megfelelő pillanatot. Nincs két egyforma eset, de például, ha barátja/ férje minden péntek este lezuhanyozik, tiszta ruhát vesz fel és szórakozni megy barátaival, a teszt elvégzéséhez a szombat reggel a megfelelő időpont.

Hát, kedves uraim, ilyen aprólékos tanács után mit lehet mondani? A szombati bekarmolós buliban tanácsos mindenképpen görcsöt kötni a cerkára, főleg, hogy ezután a cikk után bizonyosan a hölgyek többsége kémialabort nyit odahaza.

– M. I. –
hirdetés