Sportolsz rendszeresen?

Sportolsz rendszeresen?
Nyíregyháza – Jánvári Tamás gyerekkora óta érdeklődik a labdajátékok iránt. – Rendszeresen ugyan nem sportolok, de fiatalabb koromban fociztam, és azóta is nagy kedvelője vagyok a külföldi futballnak – nyilatkozta.

Szilágyi Attila kikapcsolódásként jár konditerembe. – Hobbiszinten sportolok, gyakran járok edzőterembe, egy-két órát szoktam mozogni. Edzés után mindig sokkal felszabadultabb vagyok – mondta.

Szilágyi Attila

Sándor Krisztián több sportágat is kedvel, a súlyemelés a kedvence. – Jómagam is szeretem a súlyzós edzést, amikor csak időm engedi, edzőterembe megyek – adta tudtul.

Sándor Krisztián

Huszti Csillát az alakformálás érdekli. – Nem foglalkozom rendszeresen a sporttal, de a nyár közeledtével mindig „karcsúsításba” kezdek, futni is járok – tette hozzá.

Huszti Csilla

Papp Zsuzsanna a futballért rajong. – Szeretek meccseket nézni, kedvenc csapatom is van, de én nem űzök semmilyen sportot, még hobbiszinten sem. A szabad­időmben inkább olvasni szoktam – árulta el.

Papp Zsuzsanna

Bede Enikő középiskolásként mindennap mozoghat. – Heti öt alkalommal van testnevelésórám, így mozgásban nincs hiány. A magyar kézilabdameccseket szívesen nézem a tévében és élőben egyaránt – közölte.

Bede Enikő

KM-ORSporthírek


hirdetés