Stan Lee egy új szuperhős megalkotásán dolgozott halála előtt

Stan Lee
Stan Lee - © Fotó: AFP
London – Egy új szuperhős, Dirt Man megalkotásán dolgozott együtt lányával halála előtt a legendás képregényalkotó, Stan Lee – írja a BBC hírportálja.

A TMZ.com celebportálnak nyilatkozva JC Lee – teljes nevén Joan Celia Lee – elmondta, hogy Dirt Man karaktere volt kettejük “utolsó titkos kis kedvence”. Hozzátette, egész életében arra várt, hogy édesapjával közösen alkothasson meg egy karaktert.

Nem bocsátkozott részletekbe arról, hogy milyen sorsot is szántak Dirt Mannek, de annyit elárult, reméli, hogy viszontláthatja a karaktert a mozivásznon.

Stan Lee, a Pókember, a Vasember és számos más legendás képregényszuperhős alkotója hétfőn hunyt el egy Los Angeles-i kórházban, ahova aznap mentő vitte be.

A Marvel Comics képregénykiadó nyugalmazott elnöke december 28-án töltötte volna be 96. életévét.

– MTI –


Stan Lee
USA - A legendás amerikai képregényszerző és a Marvel Comics nyugalmazott elnöke 95 éves volt. Lee Jack Kirbyvel közösen alapította a vállalatot 1961-ben, nevükhöz fűződnek például a Fantasztikus Négyes, a Pókember és A hihetetlen Hulk történetei is. Lee felesége, Joan 2017-ben hunyt el, ugyancsa...
hirdetés