Szövetségben Nyíregyházáért

2019.07.09. 11:03

Rend, biztonság, nyugalom Örökösföldön

– Felelősséget érezve a nyíregyháziakért, egy évvel ezelőtt nyolc szervezet elhatározta, hogy az önkormányzati választáson minden egyéni választókörzetben csak egy jelöltet indítunk – mondta keddi sajtótájékoztatóján Lengyel Máté, a szövetség alpolgármester-jelöltje, aki a 10. körzet jelöltjét, Major Józsefet ajánlotta az Örökösföldön élők bizalmába.

– Az öt évvel ezelőtti választáson már indult Major József, aki a lakótelepen élőkkel közösen fogalmazta meg programját, ismeri Örökösföld hétköznapjait és problémáit is – mondta Lengyel Máté. – Harminchárom éve dolgozom a MÁV-nál az emberek biztonságáért, ezért a politikában, képviselő munkámban sem lehet más a cél mint a rend, biztonság és nyugalom megteremtése az örökösföldieknek. Egy választókörzeti program csak akkor lehet sikeres és hiteles, ha az az ott élőkkel együtt készítjük el. A lakótelepen élők nélkül elképzelhetetlen az Örökösföld és környékének komplett rehabilitációja, egy emberközpontú városrész megteremtése – fogalmazott Major József.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában