Stohl András: Kettétörtem az életemet

Stohl András: Kettétörtem az életemet

A Nemzeti Színház elítéli Stohl András “felelőtlen tettét”
fuggetlen | 2010.05.10 19:52

A színház vezetősége nevében Alföldi Róbert, a Nemzeti Színház főigazgatója mélyen elítéli Stohl András felelőtlen tettét – olvasható a színház honlapján nyilvánosságra hozott közleményben.

Stohl: hibás vagyok

Letöltendő börtönbüntetést is kaphat a színész a bírói gyakorlat szerint, merthogy – a TV2 megkérdezett egy ügyvédet és azt mondta – visszaesőnek számíthat. A rendőrök az élettársát is kihallgatták. Őt hívta a baleset után, és az ő kocsijával ment el a helyszínről. Forrás: www.tv2.hu


Stohl áldozata: Nincs bocsánat
mon | 2010.05.10 10:33

Hiába látogatta meg áldozatát tegnap Stohl András (43), az idős férfi kórházi ágyán fekve nem fogadta el bocsánatkérését-írja a Blikk. Részletek >>>

Stohl András: Kettétörtem az életemet
mon | 2010.05.10 08:26

A képek tanúsága szerint Stohl András kocsijában több üveg bor, gyógyszerek, csekkek és autogramkártyák is voltak.

“Hülye voltam, s ezzel, úgy tűnik, az életemet is kettétörtem! Megvártam a mentőket, s csak utána távoztam, de egyebet nem mondhatok, mert az ügyvédek azt tanácsolták, hogy várjuk meg a vizsgálat végét. Hibás vagyok, és megérdemlem, hogy ezek után széttépjenek az újságok, illetve hogy az emberek azt gondolják rólam: borzalmas alak vagyok” – jelentette ki Stohl András, akiről egy szemtanú elpanaszolta, hogy a színész igencsak kifogásolhatóan viselkedett.

Nézze meg a baleset képeit >>>

Az RTL Híradónak megszólalt Stohl András- Videó >>>

“Szemmel láthatóan ittas volt, hiszen menni alig tudott. Dülöngélve odajött hozzánk, azt hittük, segíteni. Elképedésünkre cigarettát kért, majd telefonálni kezdett. A helyszínre hívta barátnőjét, aki tíz percen belül meg is érkezett. Stohl azután beült kedvese kocsijába és elment. Azt is tisztán hallottuk, amikor a színész megkérte a nőt, vállalja magára a balesetet” – olvasható a Vasárnapi Ászban.

Forrás: Stop.hu / Hírszerző / RTLHírek.hu

 • Barátnőjére akarta kenni a balesetét Stohl
  Élettársára, Ancsikára akarta kenni balesetét Stohl András. „Szia, Drágám! Karamboloztam! Te vezettél!” – ennyit mondott a Blikk információi szerint a telefonba párjának a műsorvezető, aki szombaton a gyanú szerint súlyos autóbalesetet okozott.
 • Stohl András elismerte, hogy ittasan karambolozott
  Stohl András
  elismerte, hogy ittasan karambolozott szombat hajnalban Fót közelében – számolt be az RTL Híradó szombat este
 • Nem lesz az X-Faktor műsorvezetője Stohl András
  A szombat hajnali baleset miatt nem lesz az ősszel induló tehetségkutató műsor, az X-Faktor műsorvezetője Stohl András – derül ki az RTL Klub szombat délutáni közleményéből.
 • Gázolt, majd cserben hagyott Stohl András?
  Nekiütközött két autónak, majd elhajtott a helyszínről egy sofőr szombat hajnalban Pest megyében. A balesetben ketten megsérültek. Úgy tudni, a balesetet okozó kocsit Stohl András színész-műsorvezető vezette.
hirdetés