Strandvizilabda: ezúttal a Kültériek törtek az élre

Az ünneplés és a díjátadás pillanatai
Az ünneplés és a díjátadás pillanatai
Kisvárda – Az elmúlt szombaton a kisvárdai Várfürdőben rendezték meg a strandvízilabda-fesztivált, amely a folyamatosan zajló mérkőzéseivel, a sok játékkal és zenével valóságos bulihangulatot varázsolt az úszómedence köré.


A 10 órakor kezdődő sport­eseményt – ahol jelen volt Kárpáti György háromszoros olimpiai és Európa-bajnok, Faragó Tamás olimpiai bajnok és Steinmetz Barnabás kétszeres olimpiai bajnok, világbajnok is –, pontosabban annak bronzmeccsét és döntőjét a Digi Sport csatorna élőben is közvetítette.

Először a BME és az ASI-Vasas játékosai ugrottak vízbe, az első szettet Szilágyi Attila remeklésével az utóbbi csapat nyerte meg nagy csatában, a másodikban nem volt nehéz dolguk, így a Vasas a bronzérmet szerezte meg.
A döntőben végül a Kültériek és a Kanizsa Stílus csapott össze, amiből – nagyon komoly csata végeredményeként – a kanizsaiak jöttek ki szerencsésen. A győztes gólt Major Zoltán szerezte a csapatnak. Persze hátra volt még a második szett, amelyben 6:1-gyel zárva a Kültériek valósággal lehengerelték az ellenfelüket. Njegovan vezetésével aztán harmadszor is remekeltek, amivel végérvényesen megnyerték a bajnokságot.

KMTovábbi hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés