Súlyos baleset Tiszavasvárinál – Mentőhelikopter érkezett a sérültért

Akt.:
Súlyos baleset Tiszavasvárinál – Mentőhelikopter érkezett a sérültért
© Fotó: police.hu
Tiszavasvári – Két személygépkocsi frontálisan ütközött össze péntek délután a 36-os számú főúton, a 17-es kilométernél, Tiszavasvári és Józsefháza között.

A balesetben hárman sérültek meg. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók az egyik súlyos sérült kiemelésében és a mentőhelikopterhez történő eljuttatásában segítettek, a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

A rendőrség közleménye:

A rendőrség a Tiszavasvári és Józsefháza között történt baleset helyszínelését befejezte, a forgalom ismét zavartalanul halad.
Közúti közlekedési baleset történt 2017. március 17-én 15 óra körül a 36-os számú főúton a 17-18. kilométerszelvényben Tiszavasvári és Józsefháza között. A rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi eddig tisztázatlan okból eredően áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol frontálisan ütközött a vele szemben közlekedő személygépkocsival. A balesetben az egyik gépkocsit vezető nő súlyos, a másik járműben ketten könnyű sérüléseket szenvedtek. A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, az útlezárást 17 óra 45 perckor feloldották, a forgalom ismét zavartalanul halad.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés