Súlyos baleset történt Kocsord közelében – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Akt.:
Súlyos baleset történt Kocsord közelében – Megyei katasztrófavédelmi hírek
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. április 27-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Két személygépkocsi ütközött össze péntek délelőtt a 49-es számú főúton, Kocsord közelében. A balesetben hárman sérültek meg, köztük egy utas életveszélyesen, akit a mátészalkai hivatásos tűzoltók szabadítottak ki feszítő-vágó berendezés segítségével a roncsok közül, majd a mentőhelikopterhez történő eljuttatásában segítettek. A gépkocsikat áramtalanították, valamint a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

dscf6591

Árokba hajtott és a tetejére borult egy személygépkocsi péntek délután a 4-es számú főúton, Nyíregyháza közelében. A város hivatásos tűzoltói a járművet áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították, majd a járművet kerekeire visszaállították. A gépkocsi elszállításáról a tulajdonos gondoskodott.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Mátészalka - A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, az útlezárást feloldották, a forgalom ismét zavartalanul halad. Két gépkocsi ütközött össze eddig tisztázatlan körülmények között 2018. április 27-én 10 óra körül a 49-es számú főút 21. kilométerében, Kocsord és Mátészalka települések k...
hirdetés