Súlyos sérüléseket szenvedett egy két éves ópályi kisfiú – Balesetek az elmúlt 24 órában

Akt.:
Biciklissel ütközött
Biciklissel ütközött - © Fotó: police.hu
Szabolcs-Szatmár-Bereg – A rendőröknek kerékpáros baleseteknél, és egy gázolásnál kellett intézkedniük a keddi nap folyamán.

Fehérgyarmat belterületén kisteherautóval közlekedett egy 39 éves darnói férfi 2017. augusztus 15-én 11 óra 15 perc körül.A férfi gépjárművel tolatás közben felhajtott a kerékpár- és gyalogútra, ahol egy biciklivel közlekedő 69 éves fehérgyarmati nőnek ütközött. A baleset következtében a kerékpáros könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Fehérgyarmati Rendőrkapitányság vizsgálja.

A 4116-os számú úton közlekedett Ópályi belterületén 2017. augusztus 15-én 18 óra körül személygépkocsival egy 29 éves nyírparasznyai férfi. Az elsődleges adatok szerint a sofőr a Széchenyi utca és a Nyíl utca kereszteződéséhez érve észlelte, hogy neki jobbról féktávolságon belül egy kisfiú a járműve elé szaladt. A sofőr fékezett, de az ütközést már nem tudta elkerülni. A baleset következtében a két éves gyermek életveszélyes sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Mátészalkai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A 49-es számú főút melletti kerékpárúton közlekedett biciklivel Győrtelek irányába 2017. augusztus 15-én 19 óra körül egy 40 éves kocsordi férfi. Haladása során egy kereszteződéshez érve az „ÁLLJ! Elsőbbségadás kötelező” jelzőtáblát figyelmen kívül hagyta és a kereszteződésbe történő behaladásakor összeütközött egy neki jobbról közlekedő személygépkocsival. Az ütközés következtében a 40 éves férfi könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Mátészalkai Rendőrkapitányság vizsgálja.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés