Súlyosbították a büntetését annak a nyíregyházi férfinak, aki nőnek adta ki magát és kirabolt egy férfit

Akt.:
Súlyosbították a büntetését annak a nyíregyházi férfinak, aki nőnek adta ki magát és kirabolt egy férfit
© Fotó: Zsaru magazin
Nyíregyháza – Nyíregyházi Törvényszék másodfokú tanácsa 2017. november 8-án L. R. vádlottal szemben rablás bűntette miatt indított büntetőügyben súlyosbította az elsőfokú bíróság ítéletét.

A másodfokú bíróság 5 év börtönbüntetésre és 5 év közügyektől eltiltás mellékbüntetésre ítélte a vádlottat.

Korábban az elsőfokú bíróság a vádlottat 3 év 8 hónap börtönbüntetésre, és 4 év közügyektől eltiltás mellékbüntetésre ítélte.

A férfi vádlott egy TV csatorna SMS Chat oldalán magát női néven hirdette, amire 2016. szeptember 9-én jelentkezett a sértett férfi. Találkozót beszéltek meg a sértett lakásába, ahol szexuális érintkezést követően a vádlott közölte a sértettel, hogy rontás van rajta, amelyet le is tud venni, de ahhoz a férfinak meg kell innia egy italt, amit ő készít el neki. Az ital készítése alatt a sértett kiment a nappaliból, ezalatt a vádlott egy pohárban 6 db Rivotril gyógyszerrel kevert italt készített, melyet a sértett férfi elfogyasztott. Az ital hatására a sértett bódult állapotba került, ezt kihasználva a vádlott eltulajdonította a lakásból a sértett telefonját, laptopját, aranyláncát.

Az ítélet jogerős.

– A Nyíregyházi Törvényszék –


Baloldali kép: Illusztráció (getty images) / Jobb oldali kép: L. Róbert nőként mutatkozott be, és a sértett hitt is neki. Csak másnap rémlett fel neki, hogy borostás volt az ő Szintiája (Zsaru magazin)
Nyíregyháza - A 38 éves nyíregyházi férfi egy teletext chaten ismerkedett meg a Nyírmadán élő Szintiával, másnap már találkozót beszélt meg a hölggyel a saját lakásán - írta meg a Zsaru Magazin. Amikor a nő megérkezett, a férfi először jókora termetén lepődött meg: a telefonban Szintia ugyanis te...
hirdetés