Sunshine-NyíKSE – A támadással nincs baj, a védekezés javítandó

Brane Savic igyekszik szerelni
Brane Savic igyekszik szerelni - © Fotó: Tudósítónktól
Nyíregyháza – Az NB II.-es Sunshine-NyíKSE az előző fordulóban 112–102-re kikapott a Debrecen Campusfesztivál vendégeként, így a Gyula és a Békéscsaba elleni nagy különbségű győzelem után elszenvedte az első vereségét a bajnokságban.

– Az előző szezonhoz hasonlóan a játékosok munkahelyi és iskolai elfoglaltsága nagyban befolyásolja a felkészülésünket és a sérült Farkasinszki Gábor hiánya is érezhető – mondta Kovács Tibor, a NyíKSE edzője. – Sok fiatalt próbálunk beépíteni, nekik minden meccs számít, hiszen ott tudnak a legjobban fejlődni. Ez reális eredmény volt, a dobott pontszám idegenben kifejezetten jó, a kapott viszont nagyon sok. Elsősorban a védekezésünkön kell javítani.

A nyíregyháziak pénteken 19 órától a Bánki Donát középiskolában javíthatnak a Prima SE II. ellen. A debreceni együttes eddig egy győzelem mellett négy vereséget – köztük kettőt igen nagy különbséggel – jegyzett.

– Az ellenfelünknél többen játszanak magasabb osztályban is, az egyetem miatt hazánkban lévő külföldi játékosokkal is rendelkeznek – mutatta be a pénteki ellenfelet a tréner. – Kellemetlen stílusban játszanak, és természetesen tiszteljük az ellenfelet, de abszolút reális, hogy megnyerjük ezt a mérkőzést.

MK
hirdetés