Sütés-főzés a Kelettel

Akt.:
Sütés-főzés a Kelettel
Ismét meghirdetjük a nagy sikerű receptbeküldő versenyünket. Árulja el, hogy idén milyen ételek és desszertek kerülnek az ünnepi asztalra év végén, s nevezzen be ezekkel a Kelet-Magyarország receptversenyébe!

Küldje be receptjét és nyerjen!

Olvasóink ezúttal is több recepttel pályázhatnak, a zsűri által kiválasztott legjobbak bekerülnek a “SÜTÉS-FŐZÉS a KELETTEL” vendégváró receptmagazinba a beküldő arcképével és nevével. Ezért kérjük a receptekkel együtt egy arcképet is juttassanak el hozzánk magukról.

A kiadványban meg nem jelenő receptek sem vesznek kárba, hiszen azokból a napilap Ízvilág oldalán mutatunk be néhányat. Hagyományainknak megfelelően az ünnepi receptmagazinba bekerülő ételleírások beküldői közül a legjobbakat díjazzuk.

Az ételleírásokat elsősorban elektronikusan várjuk a karacsonyireceptek@inform.hu címre az alábbi adatok megadásával:

A recept címe:
Beküldő neve:
Címe:
Telefonszáma:
E-mail-címe:

Beküldési határidő: 2018. november 3. 12.00

A receptbeküldő verseny résztvevője kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy nevét és az általa beküldött arcképét az Inform Média Lapkiadó Kft. a receptbeküldő versenyen való részvétel, valamint az esetleges nyeremény átadása céljából kezelje, és amennyiben az általa beküldött receptet a zsűri kiválasztja, úgy hozzájárul, hogy a recept a nevével és a fotójával megjelenhessen az Inform Média Lapkiadó Kft. által kiadott „ Sütés-főzés a Kelettel” című magazinban és/vagy a “Napvilág – Ízvilág” oldalán. A résztvevő kijelenti, hogy az Inform Média Lapkiadó Kft. www.informmedia.hu/adatvedelmi-tajekoztato oldalán található Adatvédelmi tájékoztatóját megismerte és elfogadja. Tudomásul veszi, hogy az adatkezelési hozzájárulás visszavonására az adatkezelés@inform.hu e-mail címen van lehetősége.

 
hirdetés