Szabadlábon védekezhet, de a lakhelyét nem hagyhatja el a nyíregyházi férfi

Szabadlábon védekezhet, de a lakhelyét nem hagyhatja el a nyíregyházi férfi
© Fotó: Gy. Balázs Béla
Nyíregyháza – Szabadlábra helyezte kedden a Nyíregyházi Járásbíróság nyomozói bírója M. M. 28 éves nyíregyházi férfit, aki ellen szexuális erőszak elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Nyíregyházi Rendőrkapitányság. A bíróság egyben elrendelte a lakhelyelhagyási tilalmat.

Mint arról a sajtó korábban beszámolt, a nyomozás adatai szerint M. M. 28 éves nyíregyházi és L. Á. 25 éves tiszaeszlári lakosok szeptember 13-án Nyíregyházán akarata ellenére szexuális kapcsolatot létesítettek egy 22 éves nyíregyházi lánnyal. A sértett bejelentése után őket szeptember 14-én a rendőrség elfogta, gyanúsítottként kihallgatta és bűnügyi őrizetbe vette. Az ügy most fordulatot vett.

– Az ügyészség tudomásul vette a bírói döntést. Az eljárás nem szűnt meg, de sikerült tisztázni több fontos tényt, ami alapján várhatóan enyhébb következménnyel járó cselekménnyel gyanúsítják védencemet – tudtuk meg dr. Fazekas Sándor védőügyvédtől.

– KM –


Nemi erőszakkal gyanúsítják az RTL-en feltűnt nyíregyházi énekest

Nyíregyháza – A 28 éves Nyíregyházán élő M. M. két tévés tehetségkutatóban is indult, többször feltűnt a képernyőn, az egyik műsorban az elődöntőig is eljutott a szép reményű énekes. Ám kiderült, azzal gyanúsítják, hogy tiszaeszlári társával együtt Nyíregyházán megerőszakoltak egy 22 éves lányt – derült ki a blikk.hu cikkéből.
hirdetés