Szabadnapos rendőrnek vallotta be a nagyhalászi fiú, hogy biciklit lopott- Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabadnapos rendőrnek vallotta be a nagyhalászi fiú, hogy biciklit lopott- Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. április 26-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. április 26-án a megyeszékhelyen elfogtak egy 35 éves nyíregyházi férfit, aki ellen a belga hatóságok adtak ki nemzetközi elfogatóparancsot kerítés és prostitúció elősegítése miatt. A rendőrök a férfit bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy fiatalkorú nagyhalászi lakos ellen. A fiú 2017. április 26-án egy nyíregyházi italozó elől eltulajdonított egy lezáratlan állapotban hagyott kerékpárt. A fiatalt egy szabadnapos rendőr közlekedése során megállította, akinek bevallotta, hogy a biciklit pár perccel korábban egy közeli kocsma elől lopta el. A fiút az egyenruhások a rendőrkapitányságra előállították és gyorsított bíróság eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrse garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást T. Cs. 43 éves nyírbogdányi lakos ellen. A férfi 2017. április 26-án nyírbogdányi otthonukban előzetes szóváltást követően bántalmazta a feleségét. A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták, és bűnügyi őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés