Szabadtéri esküvő helyszínek a fővárosban és közelében

Akt.:
Szabadtéri esküvő helyszínek a fővárosban és közelében
Mivel nem lehet mindig, minden ideális, ezért mutatunk pár helyszínt, ahol a szabad ég alatt mondhatjuk ki a boldogító igent a legnagyobb kényelemben, de akkor sem kell aggódnunk, hogyha valami közbejön.

Mik az ideális, szabadtéri esküvő ismérvei?

Elsősorban tökéletes, kellemes, már nyárias, de nem túlságosan meleg jellemzi az időjárást. Emellett a méretét tekintve pont befér a násznép, vagyis nem túl kicsi és nem túlságosan nagy. A násznép elhelyezése kényelmes, valamint az ifjú pár rendelkezésére áll egy úgynevezett B terv arra az esetre, hogyha az időjárás megtréfálná az egybegyűlteket. Arról nem is beszélve, hogy nagyon nagy könnyebbséget jelent, hogyha a násznép szállása közel van az esküvő helyszínéhez, sőt az a legtökéletesebb, ha minden helyben van.

Mik lehetnek ideális helyszínek egy szabadtéri esküvőhöz Budapesten és környékén?

A főváros forgatagából kiszakadva egy mesebeli esküvőhelyszínt találunk Leányfaluban, nevezetesen az Amber Bride-ot. A mediterrán hangulatú, bájosan romos villa borostyánokkal futtatva igazán különleges hangulatot áraszt. A belső udvarát már a TV-ben is láthattuk visszaköszönni sorozatokban, filmekben, hiszen egy nagyon festői környezettel állunk szemben. Minden adott egy varázslatos, szabad ég alatti, fényfüzérekkel tarkított, romantikus esküvőhöz.

Az a szép zöld gyep és természetesen az a varázslatos kis esküvői sátor a közepén. Ilyen látványban van része annak, aki a Wedding Gardent választja helyszínéül. A sátor gyönyörűen díszíthető, míg a környezetébe kényelmes lounge bútorokat, könyöklőket lehet kihelyezni, hogy a vendégek kiélvezhessék a csillagos eget és a kellemes időt. A sátor, letisztultsága miatt nagyon sok stílust tud befogadni, így a pár kedvére formálhatja kinézetét, hangulatát.

Egy népszerű, sokféleképpen nevezett esküvői helyszín a Füvészkert, mely így vált ismertté, pedig az ELTE Botanikus kertje nevet viseli. Ez a kert egy csodaszép, varázslatos, ősi fás helyszín, aminek szépsége igazán páratlan. Itt állíthatjuk fel a 120 fős sátrat, ami felnyitható oldalfalakkal rendelkezik, így hozza még közelebb a természetet. Éppen ezért érdemes az elsők között ellátogatni ide, hiszen fontos, hogy a megfelelő információk birtokában tudjunk dönteni és ne okozzunk magunknak többletkiadást abban az esetben, ha mégsem azt a helyszínt választjuk, amit a Füvészkert előtt lefoglaltunk.

Egy nem budapesti, de méltán közkedvelt helyszín a Nádas Pihenőpark, ami csodaszép, szabadtéri helyszínt biztosít számunkra. Itt egy szép kis tó előtt állva is kimondhatjuk a boldogító igent. Igazán romantikus, és ideális környezet egy hasonlóan csodálatos és harmonikus közös élet elkezdéséhez.

Ha segítségre lenne szüksége a tökéletes esküvő megszervezéséhez, mindenképp érdemes szakavatott kezekbe helyezni a ceremónia lebonyolítását, éppen ezért keresse bizalommal a Luxury Event csapatát, így garantáltan feledhetetlen élményben lesz része a házasulandóknak és a násznépnek is.

– PR cikk –

 

Címkék: ,hirdetés