Szabadtéri nyár: nem lesz könnyű választani

Szabadtéri nyár: nem lesz könnyű választani
Nyíregyháza – Véget ért a színházi évad, de nincs ok a szomorúságra, hiszen kezdődik a szabadtéri szezon. A nyíregyházi szabadtéri nyár színes kínálattal várja az érdeklődőket, akiknek a bőség zavarával kell megküzdeniük.


Néhány nap múlva kitör a fociláz, a szurkoláshoz pedig kitűnő feltételeket teremt a programsorozatot szervező Móricz Zsigmond Színház: a baráti társaságok, közösségek a szabadtéri színpadon egy 6×3 méteres, 4K minőségű videofal előtt izgulhatják végig a magyar válogatott meccseit és a döntőt.

Az előadások sorát június 24–25-én a Centrál Színház bemutatója, a sztárok egész sorát felvonultató Pletykafészek nyitja, majd következik a színház három saját, népszerű és sikeres előadása, a Hair (július 1.), valamint az Anconai szerelmesek 1. (július 8–9.) és 2. (július 15.). A Bánfalvy Stúdió a Grease-zel érkezik július 22-én, a főszerepekben Vastag Csabával és Kiss Ramónával. Kicsiknek és nagyoknak is remek kikapcsolódást ígér A dzsungel könyve a Sziget Színház előadásában augusztus 4-én, a szabadtéri nyarat pedig az Experidance zárja augusztus 12-én: a világhírű együttes produkciója életre szóló élményt garantál. Jegyek kaphatók a színház jegyirodájában, valamint online a moriczszinhaz.jegy.hu oldalon.

KM
hirdetés