bajnokok ligája

2019.10.01. 21:28

Kétgólos hátrányból mentett pontot a Real Madrid

A spanyolok két fejesgóllal egyenlítettek.

Madrid, 2019. október 1. Sergio Ramos, a Real Madrid játékosa gólt szerez a belga Club Brugge elleni mérkõzésen a labdarúgó Bajnokok Ligája A csoportjának második fordulójában a madridi Santiago Bernabeu stadionban 2019. október 1-jén. MTI/EPA-EFE/JuanJo Martin

Forrás: MTI/EPA-EFE

Fotó: JuanJo Martin

A Real Madrid saját közönsége előtt kétgólos hátrányból mentett pontot a Brugge ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában, kedden.

Meglepetésre a belga együttes a szünetig kétgólos előnyre tett szert Emmanuel Bonaventure góljaival: a nigériai támadó előbb „belebotlott” a labdába, megtévesztve ezzel Thibaut Courtois-t – bár az esetet lesgyanú miatt videózták, a játékvezető megadta a gólt -, majd ziccerben lépett ki, ezúttal is összeakadtak a lábai, ám átívelte a labdát a kivetődő madridi kapus felett.

A második félidőre Zinedine Zidane lehozta a hálóőrt és a védelemben is változtatott, az óriási fölényben futballozó Real pedig két fejesgóllal egyenlített: előbb Sergio Ramos – ugyancsak lesgyanús pozícióból -, majd már emberelőnyben Casemiro volt eredményes.

A spanyol bajnokságban veretlenül éllovas Real – amely a nyitókörben Párizsban kapott ki – ezzel két forduló után is nyeretlen a BL csoportkörében.

A másik koraesti találkozón a Sahtar Donyeck a második félidő ráadásának ötödik percében szerzett győztes találattal vitte el a három pontot az Atalantától.

A csoport:

Real Madrid (spanyol)-Club Brugge (belga) 2-2 (0-2)

gól: S. Ramos (55.), Casemiro (86.), illetve Bonaventure (9., 39.)

kiállítva: Vormer (84. – Brugge)

Forrás: MTI

Borítókép: Madrid, 2019. október 1. Sergio Ramos, a Real Madrid játékosa gólt szerez a belga Club Brugge elleni mérkőzésen a labdarúgó Bajnokok Ligája A csoportjának második fordulójában a madridi Santiago Bernabeu stadionban 2019. október 1-jén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában