Szabadtéri tűzeset és balesetek – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. szeptember 18-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.


Kéthektáros területen foltokban a száraz fű és a nádas gyulladt meg hétfőn délután Kemecsén, az Ady Endre utca mögötti területen, ahol a tűz egy melléképületre is átterjedt. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzeseti helyszíni szemlét folytatott le. Személyi sérülés nem történt.

Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn délután Nyíregyházán, a Korányi Frigyes és a Garibaldi utcák kereszteződésében. A város hivatásos tűzoltói a gépkocsikat áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. Személyi sérülés nem történt.

Teherautónak ütközött egy személygépkocsi az esti órákban a Nyírbátor és Kállósemjén közötti úton. A nyírbátori hivatásos tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik a járműveket áramtalanították, valamint a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. A balesetben személyi sérülés nem történt, de két embert megfigyelésre kórházba szállítottak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés