Szabadtéri tűzesethez, lángoló melléképülethez és közlekedési balesethez is vonultak – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabadtéri tűzesethez, lángoló melléképülethez és közlekedési balesethez is vonultak
Szabadtéri tűzesethez, lángoló melléképülethez és közlekedési balesethez is vonultak - © Fotó: SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. április 29-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Tízhektáros területen a száraz aljnövényzet és a bozótos kapott lángra vasárnap este Kemecsén, a Mező Imre utca végén. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók több vízsugárral és kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Személyi sérülés nem történt.

Kigyulladt egy huszonöt négyzetméteres faszerkezetű melléképület vasárnap délután Újfehértón, a Széchényi utcában, amelyben szénát és szalmát tároltak, az épületben lévő szárnyasokat sikerült idejében kiterelni. Az újfehértói önkormányzati és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók három vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Kenyérszállító kisteherautó és személygépkocsi ütközött össze hétfőn hajnalban a 41-es számú főúton, Baktalórántháza közelében, ahol a járművek az ütközést követően árokba csapódtak. A balesetben egy ember sérült meg. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd tűzoltódaru segítségével az árokból kiemelték.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés