Sport

2015.01.03. 13:38

Baktalórántháziak a továbbjutók között

Szombaton még egész nap a csoportmérkőzéseket rendezik a 10. Kelet-Magyarország-Eissmann Hungária Kupa teremlabdarúgó-tornán.

Szombaton még egész nap a csoportmérkőzéseket rendezik a 10. Kelet-Magyarország-Eissmann Hungária Kupa teremlabdarúgó-tornán.Pénteken öt csoportban is végeredményt hirdettek, szombaton pedig a további négy kvartettben rendezett mérkőzésekkel zárul a Kelet-Magyarország-Eissmann Hungária Kupa teremtorna első szakasza. A délelőtt folyamán ugyan jól kezdett a Sajtos Pogácsa, de sem ő, sem pedig a szintén jól csengő nevű Deportivo Nyakonrúglak nem tudott meglepetést okozni az F csoportban, ahonnan így a Qvik 2000 Kft. és a Tyl Sped Baktalórántháza jutott a vasárnapi folytatásba.

A címvédő is továbbjutott

A címvédő Monbebé is bemutatkozott a Kelet-Magyarország-Eismann Hungária Kupa teremtornán a bujtosi csarnokban. A tavalyi győztes végül továbbjutott, de nem csoportelsőként, mivel az NB III-as kisvárdai csapatnál többeket, így Hegedűs Tibort, Brankovics Pétert, Minczér Tibort és Miskolczi Lászlót valamint a gólokat is ontó korábbi debreceni, nyíregyházi, paksi és balmazújvárosi Csorba Szabolcsot  is bevető LSD Szikvíz imponáló fölénnyel, 15–2-es gólkülönbséggel nyerte meg a három mérkőzését, és vele együtt a G csoportot is. Az eddigi teljesítmény alapján a végső győzelemre is esélyes csapatot láthatta a bujtosi csarnok közönsége.

Már pályán vannak a H csoport csapatai, ebben a kvartettben a Maszekok, a Merudit, a Kelet-Solar Kft. és az Immortal legénységei küzdenek a két továbbjutó helyért.

Pontegyenlőség a H csoport élén

Újabb két továbbjutó a 10. Kelet-Magyarország-Eissmann Kupa teremfocitornán: a H csoportból a Maszekok és az Immortal csapata végzett az első és a második helyen. Kettejük a csoportelsőségről döntő mérkőzésén 3–3-as döntetlen született, és ez jobb gólkülönbsége miatt az előbbi csapatnak kedvezett.

Egyre több a néző a bujtosi csarnokban, és érdemes is kilátogatni a helyszínre, ha másért nem azért, mert a szombati utolsó csoportban két MTK-játékost is láthatnak: a Red Wolf színeiben játszik a nyíregyházi nevelésű Nagy Tibor (a X-factorban befutott Nagy Ricsi testvére) és Csiki Norbert is.

Elszálltak a Vörös Farkasok

Befejeződtek a második napi küzdelmek a 10. Kelet-Magyarország-Eissmann Hungária Kupa teremfocitornán. Az utolsó csoport szenzációját okozta, hogy kiesett a korábbi bajnok Red Wolf, amelynek sorait két MTK-játékos, Nagy Tibor és Csiki Norbert is erősítette.

Vasárnap 8 órától következik az egyenes kiesés folytatás, amelyben a csoportok 1-2. helyezettjei érintettek. A döntőt 18 órakor játsszák, előtte a Bozsik Akadémia U10 és U11-es csapata játszik bemutató mérkőzést 16.30-tól.

 

10. Kelet-Magyarország-Eissmann Hungária Kupa teremtorna

A szombati eredmények

F csoport:

Sajtos Pogácsa–Deportivo Nyíkonrúglak 5–0, Tyl Sped Baktalórántháza–Qvik 2000 Kft. 1–1, Tyl Sped Baktalórántháza–Sajtos Pogácsa 4–2, Qvik 2000 Kft.–Deportivo Nyakonrúglak 3–2, Sajtos Pogácsa–Qvik 2000 Kft. 0–1, Deportivo Nyakonrúglak–Tyl Sped Baktalórántháza 2–2. A csoport végeredménye: 1. Qvik 2000 Kft. 7 pont, 2. Tyl Sped Baktalórántháza 5, 3. Sajtos Pogácsa 3, 4. Deportivo Nyakonrúglak 1.

G csoport:

LSD Szikvíz–Tóti Kocsmája Gávavencsellő 4–1, Jánd SE–Monbebé 0–2, Jánd SE–LSD Szikvíz 0–6, Monbebé–Tóti Kocsmája Gávavencsellő 3–1, LSD Szikvíz–Monbebé 5–1, Tóti Kocsmája Gávavencsellő–Jánd SE 3–4. A csoport végeredménye: 1. LSD Szikvíz 9, 2. Monbebé 6, 3. Ján SE 3, 4. Tóti Kocsmája Gávavencsellő 0.

H csoport:

Maszekok–Merudit 2–0, Kelet-Solar Kft.–Immortal 1–2, Kelet-Solar Kft.–Maszekok 0–4, Immortal–Merudit 4–1, Maszekok–Immortal 3–3, Merudit–Kelet-Solar Kft. 0–5. A csoport végeredménye: 1. Maszekok 7 (9–3), 2. Immortal 7 (9–5), 3. 3. Kelet-Solar Kft. 3, 4. Merudit 0.

I csoport:

Apolló Team–Real Team Debrecen 0–7, Autónet FC–Red Wolf 0–0, Autónet FC–Apolló Team 7–1, Red Wolf–Real Team Debrecen 0–3, Apolló Team–Red Wolf 0–12, Real Team Debrecen–Autónet FC 1–1. A csoport végeredménye: 1. Real Team Debrecen 7, 2. Autónet FC 5, 3. Red Wolf 4, 4. Apolló Team 0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!