Szabó Balázsék második meglepetése

Szabó Balázsék koncertfilmmel is kedveskednek rajongóiknak
Szabó Balázsék koncertfilmmel is kedveskednek rajongóiknak - © Fotó: Matey István
Debrecen – Az űrhajózás mellett szeretett volna színpadon is állni.

Idén ünnepli megalakulásának 10. évfordulóját Szabó Balázs Bandája. A zenekar frontembere, a Tetétlenen felnőtt énekes ennek kapcsán így fogalmazott: „Szülőfalumban, a tetétleni házunk teraszán születtek az első aprócska ábrándozások arról, hogy de jó lenne egyszer majd színpadon állni és igazi közönségnek muzsikálni (az űrhajózás mellett persze), s hát ennél igazibbat el sem tudok képzelni” – olvashatjuk Facebook-posztjában. A közösségi oldalon igen aktív zenekar jelenleg kicsit „elbújt” – ahogy Balázs fogalmazott egy bejegyezésben, téli álmukat alusszák. Viszont januári Facebook-bejegyzésükben ígéretet tettek, hogy nem hagyják a rajongókat meglepetés nélkül, köszönetképpen az elmúlt évekért.

– Tavaly év végén jelent meg a Hasonlatok című Radnóti-verslemezünk, amit élőben vettünk fel a Kiscelli Múzeumban. S mint tudjátok, nemcsak hangot, de mozgóképet is rögzítettünk a templomtér falai között. Az album dalaival mostanra már megismerkedhettetek, a hozzájuk tartozó filmetűdöket viszont eddig csak azok láthatták, akik ott voltak velünk a decemberi, rendhagyó mozivetítéseken. Most íme egy újabb részlet a koncertfilmből, a hangok és a képek, amelyeket Radnóti Miklós Erőltetett menet című verséhez álmodtunk – írta ki a napokban Balázs a hivatalos oldalukra. A közzétett videó alatti hozzászólások és a csaknem 700 lájk is azt igazolja, hogy megérte várni.

ND


Debrecen - A Tankcsapda énekese a napokban ünnepelte születésnapját. A Tankcsapda frontemberének, Lukács Lacinak tavalyi, fél évszázados születésnapi, zártkörű meglepetésbulija egy ideig biztosan emlékezetes marad. A nagyszabású partin az énekes ötemeletes tortát kapott, többek közt erről is besz...
hirdetés