Szabó Zsófi magánklinikán ad életet gyermekének, Luxus Vivi csak akkor szül, ha van tv és jakuzzi

Szabó Zsófi magánklinikán ad életet gyermekének, Luxus Vivi csak akkor szül, ha van tv és jakuzzi
Nyíregyháza – Közeleg az idő, hogy Szabó Zsófi életet adjon első gyermekének, gyakorlatilag már csak napjai vannak hátra, így hát egy időre elköszönt férje, Zsolti nyíregyházi családjától, mivel már nem vállalja a több órás utazást.

A műsorvezető a Story Extra stábjától és a nézőktől is elbúcsúzott egy időre, most már csak a születendő kisfiára akar koncentrálni. A Bors információi szerint Zsófi egy kényelmes magánklinikán fog életet adni gyermekének, ahol nem csak szülőszoba, de maximálisan felszerelt műtő is van.

Bár a klinika nagyon sok féle szolgáltatást nyújt, a műsorvezető ismerősei szerint Zsófiéknak semmiféle extra kívánságuk nem volt, számukra a klinika szakmai felkészültsége a legfontosabb.

Ellentétben Vasvári Viviennel, a nyíregyházi származású luxusfeleséggel, aki szintén gyermeket vár, de már jó előre megmondta: ha nincs tv és jakuzzi, ő bizony nem szül.

Forrás: borsonline.hu


Budapest, Nyíregyháza - Szabó Zsófit a rajongók legtöbbször kisminkelve látják, ám a várandós műsorvezető egy váratlan fotóval lepte meg követőit: a fotón a gyönyörű Szonja babával mosolyog, a kép alá pedig azt írta: Gyakorlok!... Ám a rajongókat az lepte meg, hogy kicsit másként néz ki Zsófi a fotó...

Budapest, Nyíregyháza - Luxus Vivi egy karácsonyi fotózással lepte meg a rajongóit, ahol megmutatta gömbölyödő pocakját is. Meg valami egészen mást is... Vivi melle ugyanis a kelleténél kicsit jobban látszódik az elkészült képen. Wiwkoo (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés, 2017. No...
hirdetés