Szabó Zsófi: „Néha úgy érzem, nem bírom tovább”

Akt.:
Szabó Zsófi: „Néha úgy érzem, nem bírom tovább”
© Forrás: Instagram
Budapest, Nyíregyháza – Szabó Zsófi félelmetesen őszinte vallomással állt elő az anyaságával kapcsolatban. Persze senkinek sem újdonság, hogy anyának lenni nem csupán móka és kacagás, olykor bizony rengeteg erő és kitartás kell ahhoz, amikor éjszakákon keresztül a síró babát kell csitítgatni.

Zsófit egyébként az egyik rajongója kérdezte Instagramon arról, hogy hogyan boldogul akkor, amikor éjszakánként váratlanul felsír a kicsi. Zsófi ezt írta:

Néha, amikor nyöszörög, úgy érzem, nem bírom tovább, nem bírok újból felkelni, és kihullik egy könnycsepp a fáradtságtól. Aztán, ahogy simogatom, tudatom vele, hogy itt vagyok és számíthat rám, rájövök, hogy soha, senkivel nem cserélnék, és nem adnám át az éjszakai keléseket sem.”

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés,

Az éjszakázáshoz persze a nasi is hozzá tartozik, elvégre kell az energia a kicsihez. Ám amióta visszatért Zsófi betegsége, az inzulinrezisztencia, oda kell figyelnie, hogy mit eszik, így az esti nutella nasinak már annyi. Ám Zsófi talált valamit, amivel helyettesítheti a nutellát. Elég fura mondjuk, de tény, hogy egészséges: répát eszik helyette.

Kiemelt kép: Instagram

Forrás: blikk.hu.


collage-ohne-titel-90
Budapest, Nyíregyháza - Szabó Zsófi érzi, hogy egy kicsit talán túl sokat posztol a kisfiáról, Mendelről, úgyhogy megegyezett magával, hogy havi egyszer, vagy kétszer posztol már csak róla, hogy védje a gyermek érdekeit. Mellesleg a fogadalom mellett egyből három fotót is posztolt a kis Mendelről. ...

Fotó: Instagram
Budapest, Nyíregyháza - Nehéz időszak elé néz Szabó Zsófi: életmódváltás, szigorú diéta, gyógyszeres kezelés és gondos orvosi felügyelet vár rá, ugyanis kiújult a betegsége, ami miatt korábban évekig nem esett teherbe. Zsófi azt hitte, meggyógyult, de a szoptatás után visszatért az inzulinreziszt...
hirdetés