Szabó Zsófi: Úgy éreztem, hogy csak apára hasonlítok

Akt.:
Szabó Zsófi: Úgy éreztem, hogy csak apára hasonlítok
© Fotó: Pozsonyi Zita, Gy. Balázs Béla
Budapest – Szabó Zsófi és édesanyja között nem mindig volt felhőtlen a kapcsolat: Zsófi apja és anyja más-más jövőt szánt gyermekének, míg Pálma asszonynak határozott elképzelése volt a lánya jövőjéről, Szabó Gyula úgy gondolta, lánya elég önálló ahhoz, hogy maga döntse el, mit szeretne az életével kezdeni.

Zsófi most őszintén beszélt édesanyjáról a HOT!-nak.

– Úgy éreztem, hogy csak apára hasonlítok, és anya egyáltalán nem ért meg. Mindig is apás lány voltam. Emiatt volt egy kisebb törés a kapcsolatunkban – mondta Zsófi. – Az az igazság, hogy mindketten temperamentumosak vagyunk, nyíltan kimondjuk a véleményünket. Sokszor meg is égettem magam, így rájöttem, hogy változtatnom kell. Erre ő ötvenévesen jött rá, én pedig huszonnégy évesen.

Zsófi azt is elmesélte, hogy ha neki gyermeke lesz, semmit sem fog ráerőltetni.

– Egy percig se lesznek elvárásaim a gyermekem felé. Édesapám példáját szeretném követni, aki minden ember hivatását tiszteletben tartotta – mondta.

Forrás: blikk.hu / HOT!


Mégsem költözik Nyíregyházára Szabó Zsófi – Házat vettek Törökbálinton, Hajdú Péter szomszédjai lesznek

A főváros és Nyíregyháza távolsága 245 kilométer, így aztán nem is csoda, hogy Szabó Zsófit alaposan kifárasztotta az állandó ingázás a két város között: az oda-vissza út legalább négy-öt órát jelent a kocsiban. De az ingázásnak vége.
hirdetés