Szabó Zsófi: “Újabb mérföldkőhöz érkeztünk”

Akt.:
Szabó Zsófi: “Újabb mérföldkőhöz érkeztünk”
© Forrás: Instagram
Budapest, Nyíregyháza – Szabó Zsófi kisfia, Mendel gyönyörűen fejlődik. Édesanyja néhány hete visszatért dolgozni, ami persze nem egyszerű feladat a kisbaba mellett, de Mendel most megkönnyítette a dolgát: Zsófi vidáman számolt be róla, hogy kisfia már képes egyedül is elaludni.

Ez az első este, hogy Mendel nem a karomban ringatva alszik el…azt hiszem, egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk – írta Zsófi az Instagramon.

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés,

Egyébként amíg Zsófi dolgozik, van aki vigyázzon a gyerekre: de nem ám idegen bébiszitterre van bízva Mendel, nem más, mint Pálma asszony, Zsófi édesanyja, Szabó Gyula özvegye figyeli a pici minden rezdülését.

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés,

Zsófi a munka mellett az edzést is újra kezdte, és most már ismét tudatosan odafigyel az egészséges étkezésre. Kiderült sok zöldség, jelen esetben rengeteg uborka, sonka és rizstallér az, amit egy főétkezésre, reggelire fogyaszt.

Forrás: blikk.hu


Fotó: instagram
Budapest, Nyíregyháza - Maradjunk annyiban, igencsak rendhagyó babás képpel lepte meg Szabó Zsófi a rajongóit. Nevezetesen összevetette Mendel aprócska lábát az apukája talpával a legutóbbi fotóval. ❤️ Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés, Febr 13., 2018, időpont: 1:55 (PST ...
hirdetés