Szado-mazo rituálé Nataschával?

Natascha Kampusch
Natascha Kampusch
A Natascha Kampusch-ügy új részletei szado-mazo titokra derítettek fényt. Pénzszerzés céljából a fogvatartó, Wolfgfang Priklopil valószínűleg kegyetlen “játékok” közben filmezte a lányt.

Mindössze hat héttel a Strasshofban lévő házből való szabadulása után derült fény az esetre. Mint azt a stern.de állítja, a rendőrség a Wolfgang Priklopil üzlettársának házában tartott házkutatás alkalmával több számítógépet és tartozékot foglalt le, köztük Priklopil laptopját is.

A merevlemezen még sok adatot nem dolgoztak fel, rengeteg adatot töröltek is, egy fotó azonban megmaradt, ami a filmre utal.

Priklopil nyilvánvalóan ismert volt szado-mazo körökben, egy felvétel tanúskodik arról, ahogy a lány fogvatartója meglátogat egy ilyen “szórakozóhelyet” Bécsben. Ez is arra utal, hogy a férfi kényszeríthette Nataschát hasonló “játékokra.

A stern információi szerint azonban a rituálék nem Priklopil házában történtek. Az osztrák rendőrségnek arról is vannak információi, hogy a lányt újra és újra megbilincselték, ütötték és alázták – többen is.

Továbbra is vizsgálják, milyen kapcsolatban állt egymással Wolfgang Priklopil, annak üzlettársa, Ernst Holzapfel, Natascha édesanyja Brigitta Sirny és az asszony egykori partnere.

Az utolsó felvétel a fogvatartóról

Nyolc év után került elő

Nyolc év után került elő a lány augusztus 23-án, aki még iskolába menet tűnt el 1998-ban.

Mint kiderült: azóta egy kelet-ausztriai ház pincéjében élt, ahol egy férfi – Wolfgang Priklopil – tartotta fogva.Natasha Kampusch 1998. március 2-án iskolába indult, de nem érkezett meg. Egy gyerek szemtanú látta, amint egy kisbusszal elrabolták.

A rendőrség hajtóvadászatot indított, még Magyarországon is nyomoztak az akkor 10 éves lány után, de hiába.

Natascha akkor szökött meg fogvatartója házából, amikor a férfi nem figyelt oda. A lány elrablója még aznap öngyilkos lett, egy vonat alá ugrott Bécs Leopoldstadt városrészében.

Kapcsolódó anyagok:

  • Megjelent a nyilvánosság előtt a 8 évig raboskodó lány
  • Az elrabló barátja látta egyszer a lányt
  • Nyolc évig egy pincében tartott az elrablója egy osztrák lányt  • hirdetés