Sport

2013.07.12. 14:39

Strandröpi pálya is van már a stadionban

Pénteken újabb színnel gazdagodott a nyíregyházai Városi Stadion palettája, gazdagodott a sportági menük listája. A szabadtéri kondipark és a kis műfüves pálya szomszédságában egy kiemelt strandröplabda pálya ad majd lehetőséget a sportolásra.

Pénteken újabb színnel gazdagodott a nyíregyházai Városi Stadion palettája, gazdagodott a sportági menük listája. A szabadtéri kondipark és a kis műfüves pálya szomszédságában egy kiemelt strandröplabda pálya ad majd lehetőséget a sportolásra. Az ünnepélyes szalagátvágáskor dr. Kovács Ferenc nyíregyházi polgármester megemlítette, hogy az utóbbi két esztendőben a Városi Stadionban számos új lehetőség nyílott a városlakok számára, a legújabbat az első nyíregyházi, állandó strandröplabda pálya jelenti.

Mindez a Hübner-H Kft., a nyíregyházi önkormányzat és a NYÍRVV Kft. együttműködésének köszönhetően és közös finanszírozásában valósult meg.

Dr. Balázs Orsolya, a Hübner Kft. jogtanácsosa elmondta, hogy örömükre szolgál ennek a pályának a létrehozása és reméli, hogy a sportolni vágyóknak remek lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra.

A homok és a háló azok számára ismerős lehet, akik a nemrégiben a Kossuth téren rendezett Hübner Kupán részt vettek, vagy látták, mert ugyanaz került át a stadionba. Jó helyre..

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!