SZON - PR cikk

2012.12.12. 16:31

Nyereményjáték a Nyír Plazában

Nyíregyháza - December hónapban 12 napon keresztül, naponta lehetett nyerni nagy összegű vásárlási utalványokat, ha az illető vevők helyesen tippelték meg a plaza földszintjén elhelyezett színes golyók számát.

Nyíregyháza - December hónapban 12 napon keresztül, naponta lehetett nyerni nagy összegű vásárlási utalványokat, ha az illető vevők helyesen tippelték meg a plaza földszintjén elhelyezett színes golyók számát.- Emellett adunk ráadásként még egy esélyt - tájékoztatott a finisbe fordult akcióról Nagy Andrea a Nyír Plaza marketing menedzsere. - Ezt a +1 esélyt kapja meg mindenki, aki december 1-15 között 1500 forint értékben vásárol a plazában és kitölti a nyereményszelvényt. Ezzel a szelvénnyel ugyanis részt vesz a december 15–én 17.00 órától kezdődő sorsoláson. Ezen a napon közel 2,2 millió forint összértékű vásárlási utalványt és egy két személyes egyiptomi utazást sorsolunk ki. A nyeremények között azok az utalványcsomagok is gazdára találnak, amelyeket a tippelős játék során nem nyertek meg.

- Nagyon fontos, hogy a kihúzott szelvény tulajdonosa a helyszínen válaszoljon helyesen egy a plazával kapcsolatban feltett kérdésre és igazolni tudja vásárlását a blokkal. A kérdéseket és válaszokat mindenki megtalálja a www.nyirplaza.hu és a facebook.com/nyirplaza weboldalakon - tette hozzá Nagy Andrea.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában