Szakoly: Nem is mondta senki, hogy egyszerű lesz

Csoma Dezső iránymutatása szerint készül a Szakoly
Csoma Dezső iránymutatása szerint készül a Szakoly - © Fotó: Mán László
Szakoly – Jelentősen átalakul a szakolyi együttes, a korábbihoz képest rázósabbnak ígérkezik a szezon.


Utolsó érdemi információként azt kürtölhettük világgá: a szakolyi kispadról felálló Hokk Béla örökébe Csoma Dezső lépett. Nem vitás, a távozó tréner magasra tette a lécet, elvégre a megyei első osztályú futballcsapat sokáig a dobogóval „szemezett” az előző évadban, mígnem az ötödik helyet csípte meg.

Bár a magyar közegben nem érdemes jóslásokba bocsátkozni, mert könnyen felsülhet az ember fia, ugyanakkor talán megkockáztatható, a következő szezon jóval rázósabbnak ígérkezik az egyesület számára. De nem is mondta senki, hogy egyszerű lesz. Elég talán arra utalni, hogy kulcsjátékosok egész sora búcsúzott: négyen bajnoki rivális legénységhez kötelezték el magukat, hárman pedig a megye kettőbe zuhant Kemecséhez szegődtek.

Ugyanakkor éppen ennyi friss szerzemény csatlakozott – egyelőre. Mert az közel sem biztos, hogy így is marad. Mindenesetre Nagyhalásztól, Nagyecseden át Tiszavasváriig öt labdarúgó érkezett „osztálytárs” alakulattól, egy játékos másodosztályú egylettől „futott be”, miközben az eleddig a GFSE-Orost erősítő Hornyai Dávid is szakolyi csapattal készül.

KM-KT

Játékosmustra

A szakolyi keretben történt nyári változások

Távozott: Babják Csaba, Hokk Balázs, Madzin István (mindhárom Kemecse), Majoros Ádám, Szobonya Gábor (mindkettő Rakamaz), Sándor Dávid, Szathmári Sándor (mindkettő Mátészalkai MTK)

Érkezett: Fábri Dávid, Tóth Dávid, Tóth Norbert (mindhárom Nagyhalász), Hornyai Dávid (GFSE-Oros?), Bodnár József (Nyírvasvári), Gyöngy Tamás (Nagyecsed), Polgári László (Tiszavasvári)

Címkék: , ,hirdetés