Szakszerű oktatás az új eljárásokhoz

Szakszerű oktatás az új eljárásokhoz
Nyíregyháza – Nyíregyházán, a Városháza Krúdy termében tartott , pénteken ankétot a Magyar Jogász Egylet Megyei Szervezete, több tucatnyi, a közigazgatásban dolgozó hivatalnok részére.

Az előadók köztük két címzetes egyetemi docens dr. Gyergyák Ferenc és dr. Józsa Fábián, valamint Polcz Attila NAV dandártábornok tartottak előadást a közigazgatási rendtartás hatályosulásáról az önkormányzatoknál és kormányhivatalokban. Dr. Kazsuk Attila, a NAV megyei igazgatója és Polcz Attila a közigazgatási határozatok végrehajtásáról és 2020- tól várható új feladataikról beszéltek
A jogszabályi változások, és az így átalakuló eljárások fokozott elvárásaihoz igazodva dr. Kozma Istvánné dr. Váradi Katalin, a jogász egylet vezetőségének két tagjával dr. Galambos Ildikó járási hivatalvezetővel és dr. Szemán Sándor címzetes főjegyzővel együttműködve hozták létre a hasznosnak bizonyult ankétot. A megyei Kormányhivatal főosztály vezetője dr. Gégény Zoltán szabolcsi adatokkal, és az eljárások során felmerült jogalkalmazási problémákkal egészítette ki dr Józsa Fábián előadását – tájékoztatta lapunkat dr. Kozma Istvánné dr. Váradi Katalin.
hirdetés