Sport

2014.06.04. 11:49

Kétgólos, mégis keserű búcsú

Kisvárda - A Cegléd elleni találatai közül csak a második csalt egy kis mosolyt Hegedűs Tibor arcára.

Kisvárda - A Cegléd elleni találatai közül csak a második csalt egy kis mosolyt Hegedűs Tibor arcára.Kiesni sosem jó, de aki először éli át – mind Hegedűs Tibor, a Kisvárda Master Good rutinos csapatkapitánya –, hogy csapatával együtt alászáll egy osztályt, annak különösen nehéz megélni mindezt. A belső védőnek potyogtak is a könnyei a Nyíregyházától elszenvedett hazai vereséget követően, és bár utána felcsillant még a remény, végül nem kerülhette el a sorsát az újonc.

– Mind a kiesés, mind pedig a vele járó bizonytalanság megvisel – árulta el Hegedűs Tibor. – Sosem éltem még meg ilyet, a kisvárdai időszakomra egyébként is a sikeresség volt eddig a jellemző. Lejárt a szerződésem, egyelőre nem tudjuk, hogyan tovább, de a héten egyeztetünk a vezetőkkel a folytatásról. Most nagyon irigylem Fodor Andrást, aki a kiesés ellenére is valószínűleg az NB I-ben folytathatja, egyúttal sok sikert is kívánok neki. Nekem már a másodosztály is tökéletesen megfelelne, és bíztam is benne, hogy hosszabb távon meg tudjuk vetni a lábunkat ebben a sorozatban. Nem sikerült, de talán még lesz lehetőségünk visszatérni ide.

A 31 éves játékos egyénileg amúgy nem futott rossz szezont, tavasszal szinte minden meccsen csapatai legjobbjának bizonyult. A csapat védekezésével nem is akadt különösebb gond, az elöl lévők viszont nehezen találták fel magukat az ellenfél kapujánál.

– Elég nagy nyomás nehezedett ránk, védőkre a bajnokság során, hiszen tudtuk jól, egy-egy hiba végzetes lehet, éppen azért, mert tavasszal alig-alig szereztünk gólt. Még így is egy pont, ha úgy tetszik, egyetlen gól hiányzott a bentmaradásunkhoz, ha belegondolok, hogy ennek megszerzésére hol mindenhol nyílott esélyünk, akkor még idegesebb leszek – így az érintett.

A teljes cikket elolvashatja a Kelet-Magyarország 2014. június 5-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!