Nyíregyháza hírei

2012.11.28. 15:44

Gazdálkodókat érintő határidők

Nyíregyháza - Még nem késő! - figyelmeztet a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Agrárkamara arra, hogy 2012. november 30-án két fontos határidő jár le.

Nyíregyháza - Még nem késő! - figyelmeztet a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Agrárkamara arra, hogy 2012. november 30-án két fontos határidő jár le.Eddig lehet teljes jogosultsággal regisztrálni az új kötelező tagsággal járó nemzeti agrárkamarába. A határidőnél a postára adás dátuma a mérvadó, nem a beérkezés. Ez egyaránt igaz a regisztrációs igazolólapra és a regisztrációs díj befizetésére is. Az ezt elmulasztók nem kerülhetnek fel az alakuló kamara választási névjegyzékébe.

A másik határidő a gazdálkodási napló vezetésére kötelezetteket érinti. Aki még nem készítette el, esetleg nem továbbította az elkészült dokumentumot, szintén november 30-ig teheti azt meg büntetés nélkül – tájékoztatta lapunkat Rácz Imre, a megyei Agrárkamara átmeneti elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!