Szállodák Hajdúnánáson

Szállodák Hajdúnánáson
A város képviselő testületének döntése alapján 2008-ra hosszabbította a Meditarrán Therme Vendéglátó- és Szálloda Kft szállodaépítési jogát a városvezetés.

A cég által a gyógyfürdő közvetlen közelébe tervezett, minden igényt kielégítő impozáns luxus-létesítmény a kivitelezés első ütemének befejeztével 49 szobával, 3 apartmannal, 200 vendéget befogadó étteremmel, valamint konferenciateremmel várja majd a színvonalasan kikapcsolódni vágyókat. A beruházás második üteme során wellnes, fitness szolgáltatásokat nyújtó részleg építése valósul meg.

A város vezetői ezáltal a ma is jól kihasznált termálfürdő mégjobb kihasználtságát, a minőségi gyógyturizmus fellendülését, valamint az üdülési idény meghosszabbodását várják a projekt kapcsán. Ha ezek megvalósulnak, a fürdő területén új szálláshelyek kialakítására is sor kerül. A jelenleg folyó városrehabilitáció pedig magával vonzza a Hajdúnánás központjában lévő régi Béke Szálloda felújítását is.

Mindezekre már jóideje igény mutatkozik, a ma még kivitelezésre váró tervek életre hívása a most épülő autópályák közelsége –s ezáltal a város javuló megközelíthetősége – miatt méginkább nyomatékossá vált.
hirdetés