Szalmabálák égtek Aranyosapátiban – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. március 19-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Két hektár területen a száraz nád gyulladt ki vasárnap délután a 36-os számú főút mellett a 48-as kilométernél, Nyíregyháza közelében. A város hivatásos tűzoltói több vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Kisebb területeken, Kisvárda külterületén és Újfehértó, valamint Érpatak között is be kellett a tűzoltóknak hasonló eseményeknél avatkozniuk vasárnap délután és a kora esti órákban. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Egy melléképület mellett 30 db kocka szalmabála égett vasárnap délután Aranyosapátiban, a József Attila utcában. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Két darab körbála kapott lángra vasárnap este Tiszaeszláron, a Csík utca egyik családi házának az udvarán. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés