Számolni kell a gyarmati csapattal

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Asztalitenisz NB-s csapatbajnokságok: a megerősödött NB III-as legénység a Mátészalka elleni megyei rangadót is megnyerte.

NB I, férfi

Apagy SE–Hed-Land Sportcsarnok SE 1–17

A listavezető ellen olykor felnőtt a feladathoz az apagyi csapat, a szorosabb eredmény a négy döntőszettes mérkőzés elveszítése miatt hiúsult meg. Győzött: Jeszenszki 1.

NB II, férfi

Trió-Maxi-ATC Nyíregyháza–Teva Debrecen SE I 12–6

Ezúttal bravúros egyéni teljesítmények is születtek a nyíregyházi csapatban, azok pedig győzelemhez vezettek. Gy.: Fodor G. 4, Király Cs. 3, Németh T., Joó Z. 2-2, a Fodor G., Király Cs. páros 1.

Gödöllői EAC II–Apagy SE II 6–12

A nem várt bravúros agagyi győzelemből mindenki alaposan kivette a részét: Pacuk Péter és Szűcs Attila hibátlan egyéni teljesítménnyel, Kiss Zoltán bravúros két sikerrel, a beugró Vakály János pedig a győztes páros tagjaként. Gy.: Pacuk P., Szűcs A. 4-4, Kiss Z. 2, a Szűcs A., a Szűcs A., Pacuk P. és a Kiss Z., Vakály J. páros 1-1.

NB III

Záhonyi VSC-Fresh24Dental–Várdai ASE 8–10

A két páros megnyerésével kiharcolt lépéselőnyét végig meg tudta őrizni a kisvárdai csapat a kiélezett, hét döntőszettes mérkőzést is hozó megyei rangadón. Gy.: Nagy A. 3, Sütő L., Petró L. 2-2, Csépke 1, illetve Pokol P., Márföldi 3-3, Újvári 2, a Márföldi, Varga P. és az Újvári, Pokol P. páros 1-1.

Fehérgyarmati VSE–Mátészalkai MTK 12–6

A Szilágyi Zoltánnal és Bánik Attilával megerősített gyarmati csapattal immár komolyan számolni kell, ezt a sokáig fej fej melletti Szalka elleni megyei derbin is igazolták. Gy.: Bartha M., Szilágyi Z., Bánik 3-3, Balogh A. 2, a Szilágyi Z., Balogh A. páros 1, illetve Damasiewicz N. 3, Hegedűs T. 2, a Hegedűs T., Damasiewicz N. páros 1.

Vitka SE Vásárosnamény–Debreceni AK II 7–11

Izgalmas, szoros csata alakult ki a felek között, a vendégek az utolsó körben biztosították a győzelmüket a jól küzdő vitkaiak ellen. Gy.: Orosz F., Pacuk S. 2-2, Bányász Zs., Lakatos Sz. és az Orosz F., Bányász Zs. páros 1-1.

Teva Debrecen SE III–Apagy SE III 9–9

Nyerhető mérkőzésen csak egy pontot szerzett az apagyi alakulat. Gy.: Misák 3, Bodrogi F., Benga 2-2, Papp S. 2/1, a Misák, Bodrogi F. páros 1-1.
hirdetés