Szarvassal ütközött, majd felborult egy autó Tuzsérnél – Megyei katasztrófavédelmi hírek

llusztráció
llusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. április 28-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Közel négyszáz darab összerakott nádcsomó égett péntek délután Leveleken, a Fenyő utcában. A baktalórántházi és a nyírbátori hivatásos tűzoltók több vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Szarvassal ütközött egy személygépkocsi péntek este a 4-es számú főúton, a 334-es kilométernél, Tiszabezdéd és Tuzsér között, ahol az ütközést követően a jármű árokba hajtott és felborult. A gépkocsi vezetője megsérült. A záhonyi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a területet megvilágították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Kétszáz négyzetméteren kapott láéngra a száraz aljnövényzet péntek délután Nyíregyházán, a Rozstelek utcában. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Kigyulladt egy 120 literes villanybojler elektronikája szombat hajnalban Nyíregyházán, a Kertész utcában. A tüzet feltehetően elektromos zárlat okozhatta. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók az izzó, parázsló részeket eltávolították, a füsttel telítődött épületrészeket átszellőztették. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés