Szaunapolitika

Megvan a nagy ötlet! A big biznisz! Szaunában fogok utazni. Beindítom a projektet, pénz csak lesz valahonnan hozzá!
Mán László jegyzete.

Többféle szaunát fogok gyártani, hiszen nagy a kereslet. A politikusok-prototípus lesz az első: azonos és eltérő elvet vallók is bejelentkeznek, attól függően, hogy egypárti vagy többpárti lesz a tárgyalás. A szaunába természetesen csak mezítelenül lehet belépni (koedukált lesz), előtte detektorokkal lepleznek le minden, hang és képfelvétel készítésére szolgáló technikát a biztonságiak.

Odabenn meleg lesz, kérés esetén gőz is (akár több színben), hangos zene. A bérlők csak suttogva tudnak majd kommunikálni, az, hogy esetleg nem értik egymást, nem baj. A legfontosabb: a lehallgatásmentesség!

Jöhetnek majd persze az üzletemberek is, pályázatra jelentkezők pedig a bírálókkal tanácskozhatnak. A sportolóknak is meglesz a lehetőségük, edzők, elnökök diskurálhatnak egymással, a játékosokkal az átigazolási pénzekről.

Sőt, nincs megállás. Bekerülünk az iskolákba is. Lehet majd vizsgázni, szülői értekezletet tartani azért , hogy az ott elhangzottakat se tudja valaki a más kárára felhasználni.

Látatlanban is tuti a siker! Illetve… Egy konkurencia lehet, amit azonnal levédetek. A fentebb említett tárgyalásokat nem lehet jelbeszéddel folytatni. Mert akkor esély sincs a lehallgatásmentesség biztosításra. Igaz, a videófelvételekkel az elmutogatottakat is lehet bizonyítani.. Hát így állunk….
hirdetés