Szavazzon a Kelet színészére!

Akt.:
Szavazzon a Kelet színészére!
A hagyományoknak megfelelően ebben az évben is az olvasóink dönthetik el, hogy ki kapja meg a díjat.

A teátrum valamennyi művészére lehet szavazni május 30-án éjfélig a lapban rendszeresen megjelenő szavazószelvény visszaküldésével (cím: Kelet-Magyarország, 4400 Nyíregyháza, Dózsa György u. 4–6.), a Szabolcs Online-on, a Kelet Facebook-oldalán és az evszinesze@kelet.hu címen.

A korábbi évekhez képest változtattunk a szavazáson: a nyíregyházi teátrum bővelkedik kiváló művészekben és remek teljesítményekben, mi pedig azt szeretnénk, ha a színészek közül a lehető legtöbben érdemelhetnék ki az elismerést. Ezért csak azon színészekre lehet voksolni, akik az elmúlt három évben nem diadalmaskodtak: tavaly Varga Balázs lett a Kelet színésze, az azt megelőző két évben pedig Horváth Sebestyén Sándor vehette át a díjat – rájuk most nem lehet szavazni. A Kelet színésze díj nem szakmai elismerés, hanem a közönség szeretetének kifejezése: aki a legtöbb szavazatot kapja, az évadzáró társulati ülésen veheti át a díjat. Várjuk szavazataikat, hogy elismerhessük olvasóink kedvenc nyíregyházi színészét!

KM

A színészek névsora itt, a szavazófelület a cikk alján! A szavazatokat május 28-án, vasárnap éjfélig várjuk, egy IP címről egy szavazatot fogadunk.

Dézsi Darinka
Fellinger Domonkos
Fridrik Noémi
Gulácsi Tamás
Gyuris Tibor
Horváth László Attila
Horváth Margit
Horváth Réka
Horváth Sebestyén Sándor
Horváth Viktor
Illyés Ákos
István István
Jenei Judit
Kosik Anita
Kuthy Patrícia
Lakatos Máté
Munkácsi Anita
Nagyidai Gergő
Pregitzer Fruzsina
Puskás Tivadar
Rák Zoltán
Szabó Márta
Széles Zita
Tóth Károly
Tóth Zolka
Urmai Gáborhirdetés