Kisvárda hírei

2012.11.16. 15:35

Kisvárdán sincs döntés a kórház főigazgatójáról

Kisvárda - A Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet (GYEMSZI) még július 29-én pályázatot írt ki az állami fenntartásba került városi egészségügyi intézmények intézményvezetői álláshelyeire, valamint a korábbi megyei önkormányzati és fővárosi egészségügyi intézmények eredménytelennek nyilvánított főigazgatói posztjára.

Kisvárda - A Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet (GYEMSZI) még július 29-én pályázatot írt ki az állami fenntartásba került városi egészségügyi intézmények intézményvezetői álláshelyeire, valamint a korábbi megyei önkormányzati és fővárosi egészségügyi intézmények eredménytelennek nyilvánított főigazgatói posztjára.A 47 kórház vezetői posztjára kiírt pályázat 15 esetben eredménytelenül zárult. Ezek közül 11 helyen 30 napon belül új pályázatot írnak ki, ebbe a körbe tartozik a kisvárdai Felső-Szabolcsi Kórház is. Négy intézményt esetében az emberi erőforrások minisztere az integráció mellett döntött, ezért ezek vezetői posztjára nem hirdetnek újra pályázatot – olvasható a GYEMSZI közleményében.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!