Szelektív szombat Nyíregyházán

A Térségi Hulladék- Gazdálkodási Kft. és Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata, 2010. október 2-án 10 és 18 óra között 3. alkalommal hirdeti meg a Szelektív szombat elnevezésű környezetvédelmi családi napot.

Az egész napos vetélkedősorozatra családokat (min. 1 felnőtt és 1 gyerek) várnak a szervezők. A rendezvény helyszíne a nyíregyházi Erdei tornapálya ahol játékos vetélkedők segítségével hívják fel a résztvevők figyelmét a szelektív hulladékgyűjtés fontosságára, valamint annak helyes gyakorlatára.

A játékok közben a tapasztalatok mellett ajándékokkal is gazdagodhatnak a jelenlévők. A díjakat illetően, a legügyesebb család nyereménye egy notebook lesz, a második helyezett család jutalma egy wellness hétvége, harmadik helyezett család pedig kerékpárutalványt vihet haza. Emellett a két szervezet sportszer és játékszerutalványokkal díjazza azokat az iskolákat és óvodákat is, akik a legtöbb családot mozgósítják.

A tanulságos és gyakorlatias játékok mellett lufis bohóc, arcfestő, kukás-konténeres autó bemutató várja a résztvevőket.

Fellépnek: Dongó együttes, Nap Együttes, 2 Step Hip-hop tánccsoport, Bürkös Zenekar, valamint Beke Éva

A sztárvendég délután öttől Demjén Ferenc lesz. A jó hangulatról Szakál Miki gondoskodik. A belépés mindenki számára ingyenes.
hirdetés