Személyautó és motorkerékpár ütközött Szabolcsnál – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. január 28-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Kazánházban tárolt berendezési tárgyak kaptak lángra vasárnap délelőtt Tiszalökön, a Honvéd utca egyik családi házában. A tiszavasvári önkormányzati és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. A ház tulajdonosa kisebb égési sérüléseket szenvedett, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Személygépkocsi és motorkerékpár ütközött össze vasárnap délután a Szabolcs és Balsa közötti úton. A balesetben egy ember sérült meg. Az ibrányi önkormányzati és a rakamazi önkéntes tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi vasárnap délután Tiszadobon, a Vasvári Pál utcában. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók az egyik utast kiemelték a roncsok közül. A balesetben egy ember sérült meg. A tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd kerekeire visszaállították.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés