Személygépkocsi és teherautó karambolozott Nagycserkesznél

Személygépkocsi és teherautó karambolozott Nagycserkesznél
Személygépkocsi és teherautó karambolozott Nagycserkesznél - © Fotó: Pusztai Sándor
Nagycserkesz – Egy totálkárosra tört gépkocsi és egy megfeneklett teherjármű okozott torlódást a 36-os főúton hétfő este Nagycserkesznél. A balesetben ketten megsérültek.


Összeütközött egy személy- és egy teherautó a 36-os főúton, Nagycserkesznél. Nyíregyházáról a hivatásos tűzoltók és a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat vonult a balesethez. Az egyik autóban ketten utaztak, a tűzoltók mindkét utast feszítővágóval szabadították ki, a járműveket áramtalanították. A sérülteket a mentők ápolják. Teljes lezárás mellett tart a helyszínelés és a műszaki mentés, az autósoknak kerülni kell – adott tájékoztatást a katasztrófavédelem sajtószolgálata.

A helyszíni információ szerint a Nagycserkesz felől Nyíregyháza irányába haladó gépkocsi a havas úton sodródni kezdett, eközben a baloldali szalagkorlátnak is nekiment, végül a szemből érkező teherjármű pótkocsijának ütközött és visszafordult. Az autóban utazók közül két személy sérült meg, a rendőrség eljárást indított a felelősség megállapítása érdekében.

Ezzel csaknem egy időben Újfehértónál és Balkányban egy-egy, Nyíregyházán két közúti baleset történt.
hirdetés