Szemtanúkat keres a rendőrség egy Nyíregyházához közeli baleset ügyében

Szemtanúkat keres a rendőrség egy Nyíregyházához közeli baleset ügyében
© Fotó: police.hu
Nyíregyháza – A Nyíregyházi Rendőrkapitányság 15010/777/2016. bűnügyi számon folytat eljárást egy 2016. február 10-én, 7 óra 15 perckor Kótaj, Bodóhegyi úton történt közlekedési baleset ügyében.

Egy Nagyhalász felől Nyíregyháza irányába közlekedő kisteherautó balra kanyarodás közben ütközött az előzését már megkezdő személygépkocsival. A tehergépkocsi vezetője, valamint a személyautóban ülők közül ketten könnyebben sérültek, míg az autó jobb hátsó ülésén utazó 17 éves lány súlyos sérülést szenvedett.

A nyomozás adatai szerint a balesetnek lehettek olyan szemtanúi, akik újabb információkkal segíthetik az eljárást. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki látta az ütközést, de eddig még nem tett vallomást, jelentkezzen személyesen a Közlekedésrendészeti Osztályon, hívja a 06-42-524-600 telefonszámot vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét! Írhat a szabolcsmrfk@szabolcs.police.hu e-mail címre, vagy névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is tehet bejelentést.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Három sérült a sóstóhegyi karambolban

Nyíregyháza – Két kereke kitört az árokba lökött Citroennek szerda reggel a Bodóhegyi úton.
hirdetés