Szenzációs: újabb tízpontos gyakorlat az elbűvölő tornászlánytól

Akt.:
Szenzációs: újabb tízpontos gyakorlat az elbűvölő tornászlánytól
© Forrás: YouTube | NCAA Gymnastics
USA – Katelyn Ohashi idén már másodszor nyűgözött le mindenkit: még egyszer előadta az egész világon végigsöprő táncos-bulis számát.

Az UCLA egyetem sportolója a második tízpontos teljesítményét abszolválta a szezonban múlt vasárnap – írja a Bleacher Report. Ezen a tornaversenyen is ő lopta el a showt, talajgyakorlatára az Alaska Airlines Arena több mint hétezres közönsége előtt kapott maximális pontszámot a zsűritől.

„A közönség energiájából táplálkozom” – nyilatkozta a legutóbbi hibátlan teljesítménye után Ohashi Blake Richardsonnak, a Los Angeles Times újságírójának, majd megjegyezte: a családja is csodálatos volt, és mindenben támogatta. Richardson szerint egyébként nagyjából 30 családtag drukkolhatott a tornászlánynak a közönség soraiban, szóval a sportoló finoman szólva sem az a típus, aki lámpalázas lesz pár rokon jelenlététől.

Ohashi előző tökéletes pontszámú gyakorlata pár hete söpört végig az interneten, az eredeti videót már több mint 100 milliószor látták.

Forrás: Bleacher Report | Los Angeles Times


Az elmúlt hétvégén a Kaliforniai Egyetem tornásza, Katelyn Ohashi olyan produkciót mutatott be, ami a zsűrit is lenyűgözte, meg is adták neki a maximum pontot. Katelyn Ohashi korábban az amerikai tornász válogatott tagja volt, de gerinctörés és vállszakadás miatt otthagyta a csapatot. Az UCLA-hoz...
hirdetés