Szép bátori siker, meglepetés Sényő-győzelem

Akt.:
Nagy volt az öröm Sényőn
Nagy volt az öröm Sényőn - © Fotó: Sényő-Carnifex FC
Nyírbátor, Sényő – A labdarúgó NB III. 20. fordulójában mindkét, megyénkbeli csapat hazai pályán diadalmaskodott.

Labdarúgás: NB III., Keleti csoport, 20. forduló

Nyírbátori FC-DVTK II. 1-0 (1-0)

Nyírbátor, 200 néző, v.: Veizer (Kovács, Dobos).

Nyírbátor: Vasas – Szegedi, Müller, Scheibli (Danó), Bagi, Pálinkás, Boros D., Fenyőfalvi Cs., Terdik, Urbán (Sárosi), Mácsik (Kovács). Edző: Szilágyi Krisztián.

DVTK II.: Bukrán – Géringer L., Szűcs, Zsiga (Mertse), Boros G., Valkay (Varga), Korbély, Farkas, Orosz, Géringer T., Fenyőfalvi D (Budaházi). Edző: Vég Csongor.

Jók: Vasas, Szegedi, Müller (mezőny legjobbja), Pálinkás, Scheibli, Mácsik, ill. Zsiga, Fenyőfalvi D., Korbély.

Gól: Scheibli.

Tudósított: Balla István.

Szilágyi Krisztián: – Az egész mérkőzésen nagyon fegyelmezetten és taktikusan játszottunk, fontos győzelmet arattunk. További sok sikert a DVTK-nak!

Vég Csongor: – Gratulálok a hazai csapatnak, amely bizonyította, hogy jó, hiszen helyzet nélkül is hozta a mérkőzést. Kis túlzással felbillentettük a pályát, de a kapu előtt hiányzott a szerencse. Úgy gondolom, az iksz igazságosabb lett volna.

Sényő-Carnifex FC-Szolnok 1-0 (0-0)

Sényő, 300 néző, v.: Nazsa (Márkus, Tőkés)

Sényő: Gagyi – Bodó, Klepács, Kristófi (Bernáth), Lakatos L. (Ács), Phrakonkham, Fabu, Kapacina K., Barcsay, Kapacina V., Márton. Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.

Szolnok: Molnár – Ágoston, Horgosi, Tisza, Simon, Szabó T. (Kun), Annus, Karacs (Tóth), Szabó R., Papp, Földi (Nagy). Edző: Tóth Tibor.

Jók: az egész csapat, ill. Nagy.

Gól: Kapacina K.

Tudósított: Pehely Zoltán.

Imrő László: – Óriásit küzdöttünk, fegyelmezettek voltunk, nehéz mit mondani. Az ellenfelünknek nem adtunk területet és lehetőséget, az íveléseket semlegesítettük, amit nem, abból sem volt lehetőségük. A három pontért megdolgoztunk, és azt teljes mértékben megérdemeltük. Azért mi gratulálunk a vendégcsapatnak, még ha az a másik oldalról el is maradt. További sok sikert nekik a folytatásban, kívánjuk, hogy érjék el a céljaikat.

Tóth Tibor: – Tipikus egygólos mérkőzés volt, sajnos azt nem mi rúgtuk.
hirdetés