Szépkorúak versenye: ez szép hagyomány

Nyíregyháza – A nyíregyházi Városi Stadionban az idősebb sportolóké lesz a terep szerdán.

Magyarország legtöbb szépkorú sportolóját megmozgató eseményévé nőtte ki magát a Szépkorúak nyíregyházi sporttalálkozója, amelyet immár negyedik alkalommal rendeznek meg, ezúttal szerdán, 9 órától a Városi Stadionban.

A főszervező Dajka László arról is tájékoztatást adott hétfőn a nyíregyházi városházán, hogy a nyolc versenyszámban (100-400 méteres futás, kislabdahajítás, teke, kosárlabda büntetődobás, asztalitenisz, ulti, páros tenisz és játékos ügyességi sorverseny) 580 szépkorú adta le jelentkezést, ami az eddigi részvételi csúcsot jelenti.

Az új „sportág” az ulti, a legtöbb embert megmozgató a teke, míg a legnagyobb atrakciónak a játékos sorverseny számít, amit akkor kerül sorra, amikor a többi versenyszám nagyjából már befejeződik, így óriási a szurkolás.

A versenyszámokban valamennyi kategóriagyőztes serleget kap jutalmul, az első három helyezett érmet kap ajándékba. Minden résztvevőnek jár majd az emléklap és a viadal zárultával az ebéd. A sporttalálkozón több helyi nyugdíjasklub szervezett formában vesz majd részt.
hirdetés