Szerb gólok mindkét oldalon

Szerb gólok mindkét oldalon
A szerb élvonalba idén feljutott, és jelenleg a második helyen álló FK Mladoszt Apatin együttesével játszott edzőmeccset a Loki az Oláh Gábor utcai stadionban.  Michael Mendy 2006.10.05. Florent Raimy 2006.10.05. video Kapcsolódó fórum téma

A vendégek játszottak fölényben, a 21. percben egy szép kombináció végén a vezetést is megszerezték. A lefújás előtt pár perccel Bernáth Csaba a saját 16–osán belül buktatott egy szerb játékost, a büntetőt azonban Tomic kivédte. Ebben a játékrészben kapott szerepet a próbajátékos Mendy is, aki azonban kevés labdát kapott, így igazán nem tudta megmutatni, mire is képes.

A második félidő elején tovább növelte előnyét az Apatin, de már kiegyenlítettebb lett a játék. Az idő múlásával egyre többet támadott a Loki. A másik francia próbajátékos is pályára lépett, igyekezett megállítani az ellenfél akcióit, többnyire sikerrel, bár az összeszokottság hiánya még meglátszott rajta. A 73. percben Brnovics szépített, majd tíz perccel később másik szerb támadónk, Bogdanovics is betalált honfitársai kapujába, beállítva ezzel a 2–2–es végeredményt.

 

TÉNYEK

DVSC–TEVA–FK Mladoszt Apatin (szerb) 2–2 (0–1)
Debrecen: 1000 néző. Vezette: Tóth M.
DVSC 1. félidő: Tomic – Hegedűs, Bíró P., Balogh Z., Bernáth (Böőr)– Nagy Z., Mészáros, Madar, Rezes – Zsolnai, Mendy
DVSC 2. félidő: Csernyánszki – Böőr, Virág, Vukmir, Szatmári – Dombi, Raimy, Bogdanovics, Dzsudzsák – Brnovics, Sidibe
Gól: Kozosz (21.), Kekics (60.), Brnovics (73.), Bogdanovics (83.) .

 
hirdetés