Szerdán bemutatták a KM TOP 100 mellékletét!

Szerdán bemutatták a KM TOP 100 mellékletét!
Sikeresnek ítélték a résztvevők a KM TOP 100 mellékletét bemutató Inform Média fogadást Nyíregyháza Sóstógyógyfürdőn a Krúdy Vigadóban.  Top 100 bemutató 2006.06.14. Top 100 bemutató II. 2006.06.14.
TOP 100 – 1 [.pdf – 242KB]
TOP 100 – 2 [.pdf – 298KB]

A szerda délután 17 órakor kezdődő rendezvényre az idei KM TOP 100 listára felkerült vállalkozások első emberein kívül  Szabolcs-Szatmár-Bereg megye gazdasági életének több meghatározó személyiségét hívták meg a szervezők.

A rendezvényre hivatalos volt dr. Veres János pénzügyminiszter is, aki a kormány mostanában bokros teendői ellenére szintén megérkezett a Krúdy Vigadóba.

Az Inform Média Kft. ügyvezetője és egyben a Kelet-Magyarország főszerkesztője, Szabó Miklós által megnyitott fogadáson átadták az okleveleket a TOP 100  – 2005. évi nettó árbevétel alapján összeállított sorrend szerinti – három éllovasának: az I. helyen végzett Bige Holding cégcsoport tulajdonos ügyvezetőjének Bige Lászlónak, a II. helyezett Révész cégcsoport első emberének Révész Bálintnak és III. helyen végzett Master Good cégcsoport tulajdonos ügyvezetőjének Bárány Lászlónak.

Az ezt követő gazdasági fórumon Veres János előadást tartott az újonnan felállt kormánynak az ország gazdasági stabilitása érdekében elkerülhetetlenné vált intézkedéseiről: az idei 350 milliárdos „költségvetési mérleg javító”  intézkedés- csoportról, amelynek – miként azt az első elemzői reagálásokkal ellentétben a pénzügyminiszter hangsúlyozta – a fele költségcsökkentésből áll, és nem több mint a fele az, ami a bevételnövelésekből származik majd.

A pénzügyminiszter után a megyei közgyűlés elnökének a Szabolcs-Szatmár-Bereg jövőjét az Észak-alföldi régió belül, ezzel kapcsolatban az EU 2007-től hét éven keresztül elérhető forrásait vázoló előadása következett. Ezt követően Veres János a résztvevők – Rákóczi András, Lakatos Tibor, Szuhóczky Gábor, Géresi József – kérdéseire válaszolt, majd pezsgős pohárköszöntő után svéd asztalos vacsorával, kötetlen beszélgetésekkel ért véget a résztvevők szerint is jól sikerült első KM TOP száz fogadás.

– Galambos Béla –
hirdetés