Szerencsen is keressük a legszebb babákat

Szerencsen is keressük a legszebb babákat
Miskolc – Öt helyszínen várták kollégáink az elmúlt napokban azokat a szülőket (no és persze gyermekeiket), akik nevezni szeretnék az apróságokat az Észak-Magyarország idei babaszépségversenyére.  

Az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is a Picur és a Huncutka kategóriákba érkezett a nevezések többsége, de bízunk benne, hogy a 3–6 éves kort felölelő Gézengúz kategóriába is mind több jelentkezőt regisztrálhatunk a következő napokban. A fotózás ugyanis még javában tart, csaknem két hetük van arra, hogy az előre megadott helyszínek valamelyikén leadják a nevezésüket. Hogy éppen hol készülünk fotózni, arról előre tájékoztatjuk olvasóinkat, amit azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy az akcióban kizárólag az Észak-Magyarország előfizetői vehetnek részt! Azaz, ha önök még nem tartoznak eme táborba, a fotózás helyszínén előfizethetnek a megyei napilapra.

Értékes nyeremények

Hogy érdemes-e, ahhoz kétség nem férhet, hiszen amellett, hogy az április közepén megjelenő magazinunk révén a megye minden zugában megcsodálhatják gyermeküket, értékes nyereményeket is kínálunk. Főtámogatónk, a TÉGEL Babaszakáruház révén kategóriánként az első három legtöbb szavazatot kapott gyermek jutalma 50–30–20 ezer forint értékű vásárlási utalvány. Az abszolút győztes, azaz az év babája, aki a három első helyezett közül is a legtöbb szavazatot kapja, további 50 ezer forint értékű vásárlási utalvánnyal térhet haza.

Jöjjenek hát el a fotózások helyszínére (szerdán Szerencsen várjuk az jelentkezőket), nevezzék be gyermeküket, s aztán szurkoljunk együtt, hogy minél több szavazat érkezzen a magazinban megjelenő szavazószelvényen, illetve SMS-ben. Ennek részleteiről a későbbiekben olvashatnak!

Hátralévő fotózási helyszínek
Szerencs2008. március 26. (szerda) 10.00-14.00Művelődési Központ, lovagterem, Szerencs
Miskolc2008. március 28. (péntek) 14.00-17.00TÉGEL Babaszakáruház, Miskolc
Mezőkövesd2008. április 1. (kedd) 10.00-14.00Mezőkövesdi Közösségi Ház Mezőkövesd, Szent László tér 24.
Ózd2008. április 2. (szerda) 10.00-14.00Ózdi Művelődési Intézmények (“Olvasó”) Ózd, Gyár út 4.
Miskolc2008. április 4. (péntek) 14.00-17.00TÉGEL Babaszakáruház, Miskolc

Kapcsolódó anyagok:
hirdetés