Szeret kirándulni, túrázni?

Szeret kirándulni, túrázni?
Nyíregyháza – Kiss Árpád szeret kirándulni, legszívesebben gyalog járja a vidéket. – Legutóbb szűkebb hazámat, Vaját barangoltuk be, de természetesen messzebbre is elmerészkedünk; Erdélyben és Miskolcon néztünk szét nemrég.

– Nem vagyok túrázós típus, a szervezett utazások jobban vonzanak. Velencébe is így jutottam el, s örök emlék marad számomra az a kirándulás – árulta el érdeklődésünkre Herczeg Diána.

Herczeg Diána

– Tavaly nyáron Lillafüreden túráztunk, az idén pedig azt tervezzük, hogy körbejárjuk a Balatont – válaszolta kérdésünkre a kótaji Kun László.

Kun László

Reskó Gábor nem szívesen kirándul, mint mondta, inkább otthon tölti a szabadidejének nagy részét. – Segítek a ház körül – tette hozzá a Kótajban élő fiú.

Reskó Gábor

– Néhány évvel ezelőtt vízitúráztunk a Túron. Ma már csak akkor indulok útnak, ha a Nógrád megyei rokonokat látogatjuk meg, olyankor viszont bebarangoljuk a környező hegyeket – jegyezte meg a leveleki Futaky Luca Zsófia.

Futaky Luca Zsófia

A nyíregyházi Komor Vanessza a természet helyett a nagyvárosi túrákat részesíti előnyben. Nemrég végre volt lehetőségem megnézni Debrecen nevezetességeit, látványosságait. Nagyon jól éreztem magam a „szomszédoknál”.

Komor Vanessza

KM-CsA
hirdetés